Damwanden / Beschoeiing

Het aanleggen van een damwand of beschoeiing is een specialiteit die Hoogvliet beheerst. De meest uiteindelijke projecten hebben we al op onze naam staan. Van kleine particulieren projecten tot gehele nieuwbouwwijken of speciale projecten op moeilijke locaties. Met geavanceerd eigen materiaal komen we op de meest moeilijk bereikbare plekken zoals achtertuinen of grachten. Het project wordt van begin tot eind verzorgd.

De voordelen
– Voorbereidend grondwerk
– Duikers
– Diverse materialen
– Op moeilijke locaties
– In water of op het land
– Rekening houdend met de omgeving


Steigers en Vlonders

Een steiger of vlonder plaatsen is voor Hoogvliet geen uitzondering. Een verlaging in de achtertuin, een vlonder op een speelplaats, een vissteiger of een aanlegsteiger. Wij realiseren dit graag voor u. Ook voor advies op maat komen we graag eens langs. Door onze brede ervaring kunnen we projecten realiseren die naadloos aansluiten op de omgeving en voorzien zijn van nette afwerking en details.

De voordelen
– Particulier of zakelijk
– Met oog van detail
– Diverse materialen
– Op moeilijke locaties
– In water of op het land
– Rekening houdend met de omgeving


Bruggen

Door onze ervaring op en aan het water hebben we recent bruggen aan ons assortiment toegevoegd; een logische stap na het aanbieden van damwanden, steigers en vlonders. Met behulp van eigen materieel is een overbrugging geen enkel probleem. Zowel voor particulier als grootverbruik.

De voordelen
– Vele materialen mogelijk
– Alles in eigen beheer
– Begeleiding van het gehele tracject
– Advies op maat


Specials

Hoogvliet heeft ervaring met de meest uitdagende projecten op of aan het water. Waar anderen afhaken gaan wij de uitdaging aan en hebben we al vele speciale projecten gerealiseerd. Wat dacht u van een zwemlocatie in een meer of beschoeiing aan een gracht. Vraag ons naar de mogelijkheden. U krijgt niet snel nee te horen!

De voordelen
– Op de meest uitdagende locaties
– Eigen materiaal
– Vervoer over het water
– Op land of op het water